Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Reservera dagen

LKG:s årsmöte 2019 blir onsdagen 11 december - reservera dagen!

Festfixare sökes!

Du som vill vara med och skapa spännande program för våra medlemsträffar, prata med värdinnan på ditt gympapass! Du kan också anmäla dig direkt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mera.

Tyvärr blir det ingen extraträff under hösten, men till våren kommer vi igång igen. 

Höstterminens tider för Landgympan

Måndagspasset pågår till den 2 december; Tisdagspasset  till den 3 december; Onsdagspasset till den 4 december; Torsdagspasset till den 5 december, Lördagspasset pågår till den 14 december och sluligen Söndagspasset (vatten) till den 8 december. Kämpa på!

Vårfest med blomster

Det var blommigt i år. Surr med 70 talet festglada gymnaster som hade trevligt på årets Valmöte. Vi avtackade Margareta Fronaeus och Inger Jandréus för deras insatser för föreningen. Tre nya ledamöter valdes in i styrelsen. Presentation av nya styrelsen kommer längre fram.  Här några bilder från vårfesten. 

Extra vattengympa Högevall!

Extra för dig som går på vattengympa på Högevall: Båda torsdagsgrupperna tränar den 16 maj kl 19 och alla söndagsgrupperna tränar den 19 maj kl 16.50 ... hälsar Christina. 

INBJUDAN till Vårfest & Valmöte 14 maj

Här kommer  INBJUDAN till Vårfest med kallelse till Valmöte den 14 maj. Anmälningslistor finns i boxarna. Varmt välkommen!

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.