Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Yoga i det Gröna

Nu när värmen kommer startar uteyoga med Cathrin, en av våra duktiga ledare i LKG. Här kan du läsa om hennes program.

Yoga i det Gröna:
- TISDAGAR kl 17.45-19.00 i Alnarpsparken, nära Hälsohuset.
- ONSDAGAR kl 17.30-18.45 i Lunds botaniska trädgård (på gröningen bakom "Gula villan", som tidigare år).
Alla nivåer välkomnas- passen anpassas i möjligaste mån så att alla skall känna att de får ut så mycket som möjligt av yogapasset.
Tag med egen yogamatta och ev. vattenflaska samt en extra kofta, filt e.d.
Dropin: 80kr för 75min yogapass. Kontant eller swish--> 0729 660490.
(70kr för pensionär, heltidsstuderande samt LKG-medlemmar)
OBS! Inställt vid kraftig vind &/eller regn! Uppdatering på FB-sidan: Yogafitforlife

Vi längtar till att komma igång...

Vår preliminära plan är att vi ska kunna starta höstterminen v 36 - men vi vet ju inte! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan bara hoppas. 

Alla som hade plats i vattengympan under vårterminen har sin plats kvar inför nästa termin. Om du inte vill ha platsen kvar så meddela detta på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Alla som var inskrivna medlemmar under vårterminen kommer att kompenseras i nästa termins avgifter. Vi återkommer så snart vi vet mera. 

Lev väl!

Träna hemma - tips!

Varje vardag kl 09.40 i SVT1 kan du gympa framför TVn i  fyra olika program "Hemmagympa med Sofia". Samma program hittar på nätet under adress: https://www.svtplay.se/hemmagympa-med-sofia.  Promenad i vårsol och gympa hemma hjälper oss att hålla formen och humöret uppe.

Vi längtar alla till att vi ska kunna få gympa tillsammans igen. Var rädd om dig!

All gympa är inställd för Vårterminen

Med hänsyn till rådande omständigheter har vi fattat det trista, men enda tänkbara, beslutet att ställa in alla verksamheter för resterande del av vårterminen. Detta innebär att vårträffen med föreläsning den 2 april är inställd. Det planerade valmötet/vårmötet 19 maj flyttas till höstterminen.  Vi  hoppas att läget är sådant, att vi då kan återuppta verksamheten igen. Vi räknar med att kompensera för uteblivna perioden under nästkommande termin, mer om detta senare. 

Vi kommer att kontinuerligt hålla er medlemmar uppdaterade via hemsidan.

Vårträffen är inställd

Vi flyttar föreläsningen med Therese Jönsson kring ämnet Artros till nästa termin.

Julfest & årsmöte 2019

Stämningen var som vanligt på topp när LKG hade julfest och årsmötet kunde lägga ännu ett år till de 117 tidigare. Med Julklapp och i julig gemenskap kunde vi avluta terminen. 

Underkategorier

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.