Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Nu är det fullt på Onsdagar, Gympa kl 17 och Yoga kl 18

Du som är anmäld nu har alltså en plats, meddelas endast på detta sätt. 

Det finns platser kvar på övriga annonserade tider, måndag Yoga och Gympa , tisdag Gympa samt torsdag Gympa - välkommen att anmäla dig till dessa.   

Anmälan till Gympa samt Yoga

Nu kan du anmäla dig här till de pass vi startar vecka 44. Vi begränsar antalet deltagare till 20, först till kvarn gäller! Medlemmar från vårterminen har förtur och deltar utan kostnad. 

Man bokar sig i en grupp för hösten. Önskar man delta i flera grupper blir det i mån av plats,

Upplägget sker på prov och kan komma att ändras - läs Nyheter på hemsidan. 

Från vecka 44 startar vi Landgympa 

Från måndagen den 26 oktober startar vi landgympa inomhus. 

Vårfruskolan: måndagar och onsdagar kl. 17

Vipan: tisdagar kl. 19.30

Nytt! Vikingaskolan (gymnastiksalen): torsdagar kl. 18        

PromenadGympan upphör när inomhusgympan går igång.  

För att beakta smittrisken av Covid 19 har styrelsen fastställt följande extra regler för LKG s gymnastik inomhus: 

Vi vill att Du

    - kommer ombytt till träningspasset

   - använder egen matta/handduk 

och självklart stannar hemma vid minsta symtom på förkylning. 

LKG medlem från VT-20 har förtur till plats och deltar utan kostnad. Platserna fördelas efter anmälan – först till kvarn…  

Antalet gymnaster per pass begränsas till 20 - boka din plats för höstterminen. listor kommer inom kort på hemsidan.

Zumban flyttar inomhus på Vipan: lördagar kl 10.

Yogan löper vidare på Vårfru: måndagar och onsdagar kl. 18 med Cathrin och Rebecca som ledare.

Vattengympa planeras att starta i januari. Under hösten kommer vi att begära in en nyanmälan för att kunna begränsa grupperna i storlek. Självfallet har du som tidigare medlem förtur i den grupp du varit i tidigare. Håll utkik på hemsidan så kommer mera information under november.

Nu startar vi Promenad-Gympa och Yoga

Från vecka 41 startar vi Yoga på Vårfruskolan måndagar och onsdagar kl 18 med ledarna Cathrin och Rebecca, alltså samma tid och plats som tidigare

Ledarledd Promenad-Gympa ute, från Vårfru måndagar och onsdagar 17.30 - 18.30 med Rebecca & Anja, och från Vipan på tisdagar med Rebecca, samma tid 17.30.

Alla känner vi stort ansvar för att hindra spridning av covid-19 och begränsar yogapassen till max 20 deltagare och föreslår att man använder egen matta. Vi följer Folkhälsomyndighetens regler.  

 Deltagandet kostar inget och är avsett för dig som var medlem i LKG under våren. Vi gör detta på prov och hoppas att med allas hjålp vi kan känna oss trygga med att delta. 

Vi diskuterar formerna för våra övriga program, vattengympa och inomhusgympa. Så snart vi har nya besked annonserar vi detta på hemsidan. 

Underbart att komma igång

Lillis populära Zumbadans lockade många till Vipan på lördagen. Underbart att komma igång tyckte Annelie, som har tränat med Sofie på TV när gympan legat nere.

Får vi bara någorlunda väder lovar Lilli att hålla igång med Zumba på Vipan. Håll utkik på hemsidan för att veta vad som gäller i höst. ute2305843009215252264

Ute-Zumba på Vipan!

Nu på lördag kl 10 drar vi igång Ute-Zumba på Vipan. Deltagandet kostar inget för LKGs medlemmar.

Det är Lilli som håller igång oss och vi håller Avståndet! - Varmt  välkomna!

Underkategorier

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.