Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Måndagen den 26 augusti är första gympadagen.

Under vecka 35 startar efterhand alla gympapassen. Håll utkik efter annons.

Klicka här för mer information! Välkomna till en ny härlig gympatermin! 

Vårfest med blomster

Det var blommigt i år. Surr med 70 talet festglada gymnaster som hade trevligt på årets Valmöte. Vi avtackade Margareta Fronaeus och Inger Jandréus för deras insatser för föreningen. Tre nya ledamöter valdes in i styrelsen. Presentation av nya styrelsen kommer längre fram.  Här några bilder från vårfesten. 

Extra vattengympa Högevall!

Extra för dig som går på vattengympa på Högevall: Båda torsdagsgrupperna tränar den 16 maj kl 19 och alla söndagsgrupperna tränar den 19 maj kl 16.50 ... hälsar Christina. 

INBJUDAN till Vårfest & Valmöte 14 maj

Här kommer  INBJUDAN till Vårfest med kallelse till Valmöte den 14 maj. Anmälningslistor finns i boxarna. Varmt välkommen!

Sång & glädje med LKG

Ta fram den glada punkten! Sträck på dig! Stå med lätt böjda knän...det blev ett annorlunda gympapass! Professionella Kristina Nilsson ledde oss till oanade höjder i sångarglädje.  En härligt rolig kväll hade vi tillsammans, trötta och glada vandrade vi hem Kör

LKG bjuder in till Vårträff

Torsdagen den 28 mars har vi vårträff. Temat är Inspiration & Glädje. Tillsammans med Kristina Nilsson ska vi sjunga, ha kul och få stärka våra röster.   Kristina har många års scenvana så nu får vi chansen att sjunga och träna med proffs. Du kan läsa mer om Kristina på hennes hemsida powerofvoice.se

Klockan 18.30 samlas vi. Som vanligt håller vi till på IOGT, Bantorget 1 Lund. Kvällen är fri för LKG:s medlemmar och vi bjuder på något enkelt gott. Listor för anmälan finns utlagda i alla grupper. Välkomna !

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.