Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Sommarträning

Välkommen på sommarträning, gympa/yoga! 

Tid: 16/5, 23/5, 30/5 och 13/6 kl. 17.00 – 18.00
Plats: Gräsmattan utanför Möllaregårdens träffpunkt, Landsdomarevägen 3. Om det regnar har vi möjlighet att träna inomhus. 

Ta gärna med något att ligga på.
Träningen är kostnadsfri för LKG:s medlemmar, medlemsavgift 100:-/år. 

VÄLKOMMEN!

Terminsavslutning

 

Terminsavslut VT24 Medlemar
När: Torsdagen den 16 Maj kl. 18.00
Var: Gräsplanen vid Möllaregården
Landsdomarevägen 3, Lund
Mat: Wrap, medlemspris: 50 kr

Sista anmälningsdag: 5 maj till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Betalning sker i samband med anmälan och är bindande
Swishnr: 123 583 07 24
eller till Bankgiro: 768-2586

Inbjudan som PDF

Inbjudan till HLR-utbildning

Utbildning i Hjärt- och Lungräddning kommer att ordnas i IOGT-lokalen 240403 kl 17.30 - 19.30. BEGRÄNSAT antal platser! Om vi får fler anmälningar än antalet platser så sker lottdragning och ytterligare en utbildning kommer att ordnas under hösten.

Anmälan görs på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på lista på passen senast 240321.

Vårfruskolan är inställt vecka 8 och 9

OBS - Gymnastik kl 17.00 och yoga kl 18.00, torsdagar på  Vårfruskolan är inställt vecka 8 och 9 för reparation efter skadegörelse. - OBS

Inställda pass

Inga pass Måndag 18/3, Välkomna på årsmötet se info nedan

Underkategorier

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.