Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Julfest & årsmöte 2019

Stämningen var som vanligt på topp när LKG hade julfest och årsmötet kunde lägga ännu ett år till de 117 tidigare..Med Julklapp och i julig gemenskap kunde vi avluta terminen

Nästa år startar vi v3,13 januari...

..men först är det jullov!

Inbjudan till Årsmöte & Julfest den 11 december

Varmt välkommen till LKG:s Årsmöte och Julfest onsdagen den 11 december kl 18.30. Vi träffas som vanligt på Bantorget 5 i Lund (IOGT:s lokaler). Kallelse samt underlag till årsmötet finns i bilaga: VerksamhetsberättelseResultatrapport samt Budget. Festinbjudan hittar du här: Inbjudan.

Kom ihåg att anmäla dig på listan som finns utlagd vid gympapasset.  Vi möts för en festlig kväll tillsammans - välkommen!

Festfixare sökes!

Du som vill vara med och skapa spännande program för våra medlemsträffar, prata med värdinnan på ditt gympapass! Du kan också anmäla dig direkt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mera.

Tyvärr blir det ingen extraträff under hösten, men till våren kommer vi igång igen. 

Vårfest med blomster

Det var blommigt i år. Surr med 70 talet festglada gymnaster som hade trevligt på årets Valmöte. Vi avtackade Margareta Fronaeus och Inger Jandréus för deras insatser för föreningen. Tre nya ledamöter valdes in i styrelsen. Presentation av nya styrelsen kommer längre fram.  Här några bilder från vårfesten. 

INBJUDAN till Vårfest & Valmöte 14 maj

Här kommer  INBJUDAN till Vårfest med kallelse till Valmöte den 14 maj. Anmälningslistor finns i boxarna. Varmt välkommen!

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.