Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Populära Måndagar på Vårfru

MVHär stretchar vi ut musklerna efter ett härligt gympapass med Maria, vår ledare på Vårfruskolan måndagar kl.17.00.

Marias presentation - Jag heter Maria Harrie och har gympat hela mitt vuxna liv. Min första utbildning gick jag 1995 och har lett olika former och intensitetsgrad av gympa och styrkepass sen dess.

Jag tycker att gympa är en av de bästa träningsformerna, koordination, kondition, styrka, balans och rörlighet för hela kroppen i rörelser som är lätta att anpassa efter varje individs förutsättningar och dagsform.

Dessutom är det socialt och kul!

Hälsningar från Maria

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.