Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Anne-Marie, vår nya ordförande har ordet

Anne Marie

Anne-Marie Bonow är 61 år och arbetar som förskolechef i Malmö.
Bor i Lund och är gift med Bosse, har 2 barn och 2 barnbarn.
"Jag har tidigare varit ledare och styrelseledamot i föreningen, och trivdes mycket bra. Det var en väldigt trevlig och givande tid. Det jag upplevde som särskilt viktigt och givande är att föreningen erbjuder ett utbud som passar kvinnor, i alla åldrar, och med olika träningsbakgrund. Det lite mindre och familjära, där man som aktiv känner sig välkommen. Där det också finns möjlighet att lära känna många nya kvinnor. Det ska vara roligt att gympa!" säger Anne-Marie.

Vi i föreningen hälsar Anne-Marie välkommen och ser fram emot ännu ett härligt gympaår!

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.