Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Kallelse till Årsmöte den 10 december!

Här kommer Kallelse årsmöte och Inbjudan till festligheterna . Kom ihåg att anmäla dig på listan som finns utlagd i din gympagrupp! Där finns också utskrifter av Verksamhetsberättelsen samt Ekonomiska årsrapporten för LKGs verksamhetsår 2017/2018, Samtliga handlingar finns i utskrift vid årsmötet. Du som vill ha handlingarna i egna e-posten, meddela din adress på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar vi.

VARMT VÄLKOMMEN !  

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.