Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

LKG bjuder in till Vårträff

Torsdagen den 28 mars har vi vårträff. Temat är Inspiration & Glädje. Tillsammans med Kristina Nilsson ska vi sjunga, ha kul och få stärka våra röster.   Kristina har många års scenvana så nu får vi chansen att sjunga och träna med proffs. Du kan läsa mer om Kristina på hennes hemsida powerofvoice.se

Klockan 18.30 samlas vi. Som vanligt håller vi till på IOGT, Bantorget 1 Lund. Kvällen är fri för LKG:s medlemmar och vi bjuder på något enkelt gott. Listor för anmälan finns utlagda i alla grupper. Välkomna !

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.