Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Vi avvaktar med vårträff 2 april

Kan jag fortsätta träna trots min artros? 

Torsdagen den 2 april kommer Thérése Jönsson och pratar om vad artros är för någonting, bästa behandlingen vid artros och hur man ska träna vid artros.

Lokal: IOGT:s festlokal på Bantorget 5, tid 18.30

Thérése Jönsson, leder vattengymnastik på LKG, hon arbetar som specialist fysioterapeut inom ortopedi och kommer att försvara sin avhandling: ”A Supported Osteoarthritis Self-Management Program for people with knee and/or hip osteoarthritis”, den 20 mars 2020.

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.