Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Vi längtar till att komma igång...

Vår preliminära plan är att vi ska kunna starta höstterminen v 36 - men vi vet ju inte! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan bara hoppas. 

Alla som hade plats i vattengympan under vårterminen har sin plats kvar inför nästa termin. Om du inte vill ha platsen kvar så meddela detta på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Alla som var inskrivna medlemmar under vårterminen kommer att kompenseras i nästa termins avgifter. Vi återkommer så snart vi vet mera. 

Lev väl!

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.