Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Kallelse till Årsmöte samt Valmöte

Årsmöte samt valmöte för Lunds Kvinnliga Gymnastikförening kommer att ske digitalt detta speciella år.

Kallelse till Årsmöte för verksamhetsåret 2019/2020 bifogas här. Årsrapporten finns utlagd på hemsidan under Nyheter. Förslag till stadgeändring bifogas här

Kallelse till Valmöte 2021 bifogas här, Förslag och synpunkter lämnas via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Valberedningen har lämnat ett förslag, kontakta styrelsen för mer information. Valberedningens förslag bifogas här

Medlemmar med epostadress får kallelse i sin mailbox och ges därigenom möjlighet att rösta via mail. Övriga kallas via hemsidan och kan meddela sig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt kontakta någon i styrelsen. Om du har epost och inte fått separat mail, meddela oss din adress!

Styrelsen

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.