Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Nu är det dags att starta vattengympa!

Vecka 41 startar vi vattengympa på Högevall och Delphinenbadet.

Alla vattengympadeltagare som var aktiva våren 2020 har kvar sina platser (tills man säger upp den).
Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du inte vill/kan utnyttja din plats.

I och med vi fick ställa in vattengympan i mitten av terminen våren 2020 kompenserar vi med rabatt på halva avgiften. Avgift bör vara inbetalat senast 1/11 på bankgiro 768-2586  Lunds Kvinnliga GF

Avgifter för hösten 2021:

  • ·Vattengymnastik 425 kr. Seniorer betalar 375 kr
  • ·Kombinerat land och vatten 475 kr. Seniorer betalar 400 kr

Badare på Högevall: Aktivera ditt armband före gympan!

Badare på Delphinen: Kom ihåg att ta med ett hänglås till skåpet!

Välkomna!

Just nu är det kö till vattengympan.

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.