Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

LKG på Malmö Idrottsmuseum

Idrottsmuseet LKG liten

Lunds Kvinnliga Gymnastikförening är presenterad med dräkter och annat minnesmateriel på Idrottsmuséet i Malmö. Föreningen har under decennier samlat på sig en gedigen samling av foton, dokument, diplom, utmärkelser och dräkter. Muséets personal, liksom vi i föreningen, gläds åt att kunna förevisa gymnastik, och i synnerhet kvinnlig sådan, bland alla andra sporter och idrotter, som är presenterade i den nya utställningen.

Väl värt ett besök!

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.