Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Vi behöver flera gympaledare!

Vi söker engagerade gympaledare som vill leda och inspirera våra deltagare till rolig och bra fysisk träning. Föreningen har som policy att du som ledare självständigt komponera de program som du sedan ska instruera. Hör av dig till Christina 0767-16 86 06 så berättar vi mera eller skicka ett mail så hör vi av oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.