Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Höstens hela program med ny grupp i Yoga

Yoga Cathrin Webb

Nu får flera chansen att välja mellan våra populära Gympa och Yoga pass. Vi har utökat med ytterligare Yoga. Cathrin är vår omtyckta ledare. Vattengympan är i det närmaste fulltecknad, enstaka platser finns på Delphinbadet. Anmälan krävs. Till Landgympa och Yoga kommer man direkt och anmäler sig på plats. Alla tider återfinns under respektive program.

Du vet väl om att man får gå på hur många pass som helst - vilken lyx!

 

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.