Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Detta är kvinnokraft!

Annons2015

Nu är gympan i full gång. Visst känns det härligt att utmana krafterna efter sommarens lata dagar. Det finns plats för flera ...till landgympan och yogan  behövs ingen föranmälan utan kom direkt. Kanske har du en kompis som också vill prova på. På vattengympa är det fullt, men vill du stå i kö för ledig plats så anmäl dig på hemsidan under fliken Vattengympa

Och missa inte terminens nyhet: Lördagsgympan på Vipan , en smart start på helgen.   

Välkomna!

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.