Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

ZUMBA på Vipan lördagar 10:45

Zumba är en kombination av dans, fitness och aerobics. Varje låt kombinerar ett antal sekvenser med återkommande steg vilket gör det hyfsat enkelt att haka på. 
Musiken är inspirerande latinorytmer och här blandas salsa, reggaeton, cumbia och merengue men även världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar.
Man behöver inga förkunskaper, dansanta som odansanta är välkomna, gamla som unga, vältränade som otränade! Bara kom och ha kul!
Zumba för MIG är :Dans, Träning och Glädje! Vi ses på passet !
Mvh Ljiljana

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.