Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Vattengymnastik

Vatten16 litenAnmäl dig här

Vattengymnastik är gympa som passar de flesta. Denna träningsform är alldeles utmärkt för dig som har ont i leder, rygg, knän eller är överviktig och vill motionera. Vattnet ger mjukt motstånd samtidigt som det avlastar.

Vatten8liten

Vattengympan blir aldrig hård eller stötig.
Passet varar 45 minuter.

Deltagarantalet är begränsat till 18 per pass (Högevallsbadet) resp 25 (Delphinenbadet) varför särskild anmälan krävs.

Avgift för vattengymnastik: 850 kr / termin och pass, med seniorrabatt 750 kr / termin och pass.

Vattengympa har vi på följande platser och tider:

Högevallsbadet

söndag 16:00, 16:50 och 17:40   och nu även torsdagar kl 19.00 samt 19.45 


Visa större karta

Delphinenbadet

måndag 20:00
tisdag 20:00


Visa större karta

Det går bra att anmäla en köplats till vattengympa på Högevallsbadet och Delphinenbadet genom föreningens e-postadress alternativt per telefon till föreningens mobilnummer 0767-16 86 06, telefonsvarare.

Anmäl dig här

Eller till föreningens mobilnummer 0767 16 86 06 (telefonsvarare)

Jag godkänner att Lunds Kvinnliga Gymnastikförening (LKG) får lagra mina personuppgifter digitalt. Uppgifterna används till att hantera köplaceringar och till kommunikation mellan badare och LKG.
Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till någon annan part än Högevallsbadet/Lunds kommun och Delfinenbadet/Actic. Du är välkommen att kontakta oss med frågor om hantering av personuppgifter via vatten@lundskvinnliga.se

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.