Lunds Kvinnliga Gymnastikförening

Livsglädje, Kamratskap, Gemenskap

Yoga

Cathrin bild 2 2webb

Cathrin W. Olsson heter jag som håller i yogan på måndag och onsdag kvällar på Vårfruskolan. Kvinnor i alla åldrar och med olika fysiska förutsättningar är varmt välkomna!

Mitt intresse för yoga har ökat alltmer de senaste åren och för mig är yogan inte bara en utmärkt träningsform, den genererar dessutom så oerhört mycket energi och styrka samtidigt som den gör kroppen flexibel och avslappnad. Genom Asanas (yogans fysiska kroppsställningar), andning och meditativa avslappning motverkar vi inte bara stress, utan förbättrar också vår fysiska och mentala hälsa och därmed vårt allmänna välbefinnande.

 Det jag utgår ifrån är traditionell Hatha Yoga med viss inspiration från den mer dynamiska yogaformen Power Vinyasa, med fokus även på andning och balans.

Jag försöker lägga passen på en nivå som alla kan känna sig bekväma med. Det viktigaste är att du får ut det mesta och bästa av varje pass, baserat på din kropps behov och förutsättningar.

Om du är osäker på vad du söker så börja på "Yoga - mjuk och avslappnande" på onsdagen kl 18 (Vårfruskolan).

Namaste! 

Cathrin

Instruktören Cathrin önskar alla hjärtligt välkomna! till Vårfruskolan måndagar 18 - 19 samt onsdagar 18-19.

Yoga

 

 

 

 Vårfruskolan, Råbygatan 8


Visa större karta

 

Anmäl dig här:

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Det är roligt att gympa då vi är många. Gå ut i ditt sociala nätverk och hitta en ”ny” gympakompis. Fler kvinnor behöver komma i god fysisk form för att bättre klara av sin vardag.

Vi behöver bli fler aktiva tjejer - hjälp gärna till att värva nya medlemmar. Att träna är att bjuda sig själv på både glädje och fysisk aktivitet.

Hoppas vi ses!

DUKTIGA LEDARE

LKG är känd för att ha duktiga gympaledare. Du som är intresserad av att vara ledare och har erfarenhet och utbildning som gympaledare, tveka inte att kontakta oss.

Vi är intresserade av ledare med grundkompetens i gympa och vattengympa, men även ledare med specialkompetens och alternativa motionsformer såsom, Zumba, Qiqong Yoga, Jazzdans osv.